Uw zorg

WarmUZA groot succes – 500 joggers rond en door UZA

De eerste editie van WarmUZA was een succes! 500 sportievelingen liepen rond en door het UZA en steunden daarmee onze dienst kindergeneeskunde in het Moeder- en kindcentrum UZA.

Rondjes van iets meer dan één kilometer door het UZA, en dat zoveel je wilt, voor 5 euro per persoon. Dat was de eerste editie van WarmUZA, waarbij je kon meelopen of wandelen ten voordele van de afdeling kindergeneeskunde van het UZA. Samen met UZA foundation organiseerde de afdeling kindergeneeskunde de loopactiviteit rond en door het UZA. Maar ook minder fervente lopers konden hun steentje bijdragen, door het consumeren van een stukje pizza of een tas soep. De opbrengst van dat alles gaat volledig naar de patiëntjes van kindergeneeskunde. In de loop van de dag traden er ook verschillende artiesten op, waaronder de UZA band. Kinderen konden zich laten schminken in hun favoriete personage en tussendoor de knuffelpaardjes verwennen.

Herbeleef deze leuke dag in de mini fotoreportage.

Super leuk! Tof parcours, binnen en buiten lopen, grote verwarmde tent met live muziek! Heel gezellig! Volgend jaar zeker opnieuw! Bedankt. Topevent. Evi T.