Uw zorg

Opening Jan Vertonghen Playground op dak Moeder- en Kindcentrum

Het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen opende de Jan Vertonghen Playground op de dakspeeltuin van het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum.

De interactieve voetbalmuur moedigt revaliderende kinderen aan om te bewegen. Rode Duivel Jan Vertonghen was aanwezig bij de inhuldiging.

De muur bestaat uit 16 lichtgevende vlakken en is uitgerust met een snelheidsradar, die de kracht van een schot meet. De spelen zijn uitdagend door de opbouw en een sterk competitie-element. Dankzij een internetverbinding worden doorlopend nieuwe spellen geüpload.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL OP MAGUZA. 

Ik zit in de positie dat ik heel wat mensen kan aanspreken en ik vind dat het mijn plicht is mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Je kan wachten tot je carrière achter de rug is, of je kan nu gewoon al mensen helpen. En als ik al die blije kindjes hier zie, dan weet je waarom je het doet.Jan Vertonghen

Amazing. Congratulations. A wonderful place for the hospital. Well done Jan Vertonghen Foundation. Jo K. op Facebook